Agentschap Telecom Nieuws

Nieuwsberichten op Agentschap Telecom
  1. De Nederlandse Lilian Jeanty is gekozen als voorzitter van Radio Regulations Board (RRB).
  2. In en rond Staphorst zijn vandaag acht illegale zendmasten in beslag genomen. Deze actie, gehouden door Agentschap Telecom, gemeente Staphorst, politie en Openbaar Ministerie, is bedoeld om de soms grootschalige overlast die het gevolg is van illegaal FM gebruik te stoppen.
  3. Heeft u navigatie in de auto? Of op de boot wellicht? Of gebruikt u misschien GPS tijdens het hardlopen? Hoe dan ook: het is mogelijk dat uw GPS-systeem na 7 april niet meer correct functioneert.
  4. De nieuwste editie van ons magazine is uit. Lees waarom vergunningsvrij niet altijd storingsvrij is. En hoe u zelf storingen in huis op kunt lossen. Waarom is het belangrijk dat een energiemeter gekeurd is? En hoe houdt het bedrijfsleven hun ICT veilig? Dat en meer in de nieuwste editie van het magazine Ontwikkelingen in de Ether.
  5. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft op vrijdag 8 februari de internetconsultatie voor het ontwerp-bekendmakingsbesluit veiling kavels B05, B28, B29 en B34 geopend. U kunt tot en met 22 maart 2019 reageren.